O nama

Corona Copy

Tvrtka Corona Copy doo, osnovana je 1993.godine u Splitu. Od osnutka do danas bavimo se isključivo programom Canon, za kojeg smo ovlaštena prodaja, najam i servis. U ovoj djelatnosti smo među vodećim tvrtkama u regiji.

Zahvaljujući našoj strategiji u poslovanju, a to je: zadovoljna stranka uz brz i uspješan servis kao i skladište proizvoda, potrošnog materijala i rezervnih dijelova, u mogućnosti smo na Vaš zahtjev intervenirati na području Dalmacije u roku od 24 sata, a prema potrebi organizirati dežurstva van radnog vremena. Naš put vodi prema velikom stupnju tehničke izobrazbe i prodajne podrške svojim poslovnim partnerima za Canon rješenja.

Zahvaljujemo se svima za dosadašnje, sadašnje i buduće poslovanje s nama.

Direktor Corona-Copy
Igor Bosančić

Kontaktirajte nas

Izdvojeno

i-SENSYS MF6140dn

Akcija !!! Uz kupovinu uređaja gratis:isporuka,instalacija i 2500 listova A4. Povećajte produktivnost uz moćnu značajku SEND i značajke za automatski obostrani ispis. Ovaj kompaktni višenamjenski uređaj s podrškom za mrežno korištenje iznimno je energetski učinkovit i zahvaljujući tome snižava troškove rada.

i-SENSYS MF4750

Unesite dašak stila uz ovaj jednostavni crno-bijeli višenamjenski uređaj za kuću ili ured. Kompaktni crno-bijeli laserski pisač, fotokopirni uređaj, skener i faks koji štedi prostor. Savršen je za kuće i male urede koji žele brz, energetski učinkovit uređaj koji se lako koristi.